Onze winkel

Bilder & De Clercq is een eetwinkel ingericht naar recept. Wij ontwikkelen lekkere en gezonde recepten en zoeken daar de beste ingrediënten bij. Altijd vers, zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en op dit moment in het seizoen. We wegen de ingrediënten al voor je af, zodat je alleen koopt wat je ook echt nodig hebt. Met de bijgeleverde stap-voor-stap receptkaart kook jij snel een heerlijk en gezond gerecht!

De vraag: ‘wat gaan we vanavond eten?’ is definitief verleden tijd. Kom langs en laat je inspireren!

We hebben ook heerlijk handgemaakt brood, een breed assortiment voor ontbijt, lunch en voor bij de borrel. Vergeet onze fijne espressobar niet waar je van een lekkere cappuccino met carrot cake kan genieten.
Kortom: voor goed eten ben je bij ons aan het juiste adres!

Bezoek onze winkel

De Clercqstraat 44
1052 NG Amsterdam
020 760 7640

Openingstijden
Ma – Vrij: 08:00 – 20:00 uur
Za – Zo: 10:00 – 18:00 uur

Bezorging

Bilder & de Clercq bezorgt zelf geen gerechten, maar je kan ze wel bestellen via Foodora in Amsterdam of als premium gerecht bij Familiebox.

Laat je horen!

Heb je een algemene vraag?
info@bilderdeclercq.nl

Wil je bij ons komen werken?
werk@bilderdeclercq.nl

Heb je een recept suggestie?
recept@bilderdeclercq.nl

Over Bilder & De Clercq

Bilder & de Clercq is ontstaan uit de vraag waar iedereen richting het avond eten mee rondloopt: ‘wat gaan we eten?’. Het bedenken van een gezonde maaltijd of het vinden van de juiste ingrediënten resulteert vaak in een frustrerende zoektocht. En als je dat ene kruid dan vindt, is het meteen een hele bos die je moet aanschaffen. Terwijl je maar een klein beetje nodig hebt. Je koopt snel te veel bij de supermarkt. Aan het einde van de week verdwijnt de helft in de prullenbak. Zonde en onnodige verspilling.

Zo is het idee van een winkel ingericht naar recept ontstaan. De locatie van de winkel was gelijk de naam!

Bilder & De Clercq bedenkt iedere week gezonde lekkere recepten en levert hiervoor alle ingrediënten die nodig zijn, in exact de juiste hoeveelheden. Zo hoef je niets weg te gooien. Alle producten zijn van de beste kwaliteit, altijd vers, zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en in het seizoen. De gerechten zijn door iedereen eenvoudig te bereiden met de handige stap-voor-stap receptkaart. Eindelijk eenvoudig lekker koken!

Je kunt iedere dag en op ieder gewenst moment genieten van onze lekkere gerechten! Kom langs in onze winkel of bestel een gerecht in de webshop en laat het thuis bezorgen tot in de keuken!

Ons motto

Bilder & De Clercq is een eetwinkel ingericht naar recept. Wij ontwikkelen lekkere en gezonde recepten en zoeken daar de beste ingrediënten bij. Altijd vers, zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en op dit moment in het seizoen. We wegen de ingrediënten al voor je af, zodat je alleen koopt wat je ook echt nodig hebt.

Maar waar komen de ingredienten eigenlijk vandaan?